Mijn favorieten

Taxaties


Door jarenlange ervaring als makelaars en taxateurs zijn wij uitstekend op de hoogte van de prijsvorming van onroerend goed. Deze ervaring wordt aangesproken bij taxaties van uiteenlopende aard. Of het gaat om taxaties of minnelijke taxaties (samen met de belastingdienst), wij voeren met onze deskundigheid en ervaring deze graag voor u uit.

Vormen van taxaties
Taxeren is waarde bepalen. Een taxateur kan dit alleen als hij op de hoogte is van wat er aan onroerend goed transacties gebeurd. De makelaar/taxateur van Maalderink & Lutke Willink weet door zijn jarenlange ervaring in de agrarische markt als geen ander welke waarde aan een onroerende zaak kan/mag worden toegekend. Wij zijn in staat te taxeren voor diverse doeleinden. Onroerend goed kan namelijk verschillende waarden hebben afhankelijk met welk doel wordt getaxeerd. Te denken valt hierbij aan:
  • taxatie ten behoeve van fiscale doeleinden;
  • taxatie ten behoeve van bedrijfsovername;
  • taxatie van de pachtwaarde van agrarische objecten;
  • taxatie van erfpachtscanon en opstalretributie;
  • taxatie van de waarde van erfpachts- en opstalrechten;
  • taxatie van de waarde bloot eigendom in geval van erfpacht en / of opstal;
In voorkomende gevallen wordt de taxatie uitgevoerd in samenwerking met accountants (bijvoorbeeld bij bedrijfsovername, fiscale liquidatie en bij verkopen ter voorkoming van onteigening).


Meer informatie
Voor nadere informatie neemt u contact met ons op.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring