Mijn favorieten

Landelijk wonen


Als agrarisch specialist kan Maalderink & Lutke Willink in samenwerking met Eggink Maalderink Garantiemakelaars een agrarisch bedrijf uitstekend in de particuliere markt vermarkten. Zo kunnen wij u ook als verkoper van een agrarisch bedrijf, uitstekend van dienst zijn bij het zoeken naar een nieuwe woning. Het uitwisselingssysteem van de NVM en de Garantiemakelaars staan hiervoor ter beschikking.

MLW Exclusief
Daarnaast heeft Maalderink & Lutke Willink een eigen en nieuwe formule ontwikkeld: MLW Exclusief ( http://www.mlwexclusief.nl/ ).
MLW Exclusief richt zich op het exclusieve segment van de woningmarkt. Graag verwijzen wij u naar de website.

Aanbod agrarisch bedrijven
Wanneer een agrarisch bedrijf voor de verkoop wordt aangeboden is de omvang van groot belang of de verkoop gericht gaat worden op de agrarisch markt of dat het object in onderdelen wordt verkocht. Wanneer een agrarisch bedrijf in onderdelen wordt verkocht zal het woonobject, maar ook eventuele bouwkavels in de particuliere markt worden aangeboden.

Specialisatie in de onroerend goed markt
Als agrarisch specialist kan Maalderink & Lutke Willink in samenwerking met Eggink Maalderink Garantiemakelaars de onderdelen van een agrarisch bedrijf uitstekend vermarkten. Als verkoper van een agrarisch bedrijf krijgt u diverse teams van specialisten ter beschikking onder andere op het gebied van de verkoop van productierechten, vergunningen, onteigening, agrarische makelaardij, woningmakelaardij en aankoopbegeleiding.
Verkoop woning in het buitengebied
Maalderink & Lutke Willink in samenwerking met Eggink Maalderink Garantiemakelaars is de partij die ook in staat is om uw woonobject aan de man te brengen. Hierdoor weten wij hoe de vraag ligt naar bepaalde woningen in het buitengebied. Dit kan belangrijk zijn om bijvoorbeeld een bepaalde oppervlakte grond bij de woning te houden. Wij kunnen u woonobjecten aanbieden via het grootste landelijke uitwisselingssysteem van de NVM, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van internet etc. Dit is tevens het geval met Eggink Maalderink bedrijfsonroerend goed, wanneer het agrarisch bedrijf wordt aangeboden als (onderdeel van) een niet- agrarisch bedrijf.

Aankoop woning in het buitengebied
Zoals wij uw agrarisch bedrijf of woonobject(en) kunnen aanbieden via het grootste landelijke uitwisselingssysteem van de NVM, kunnen wij ook voor u zoeken naar een nieuwe woonlocatie. Door de regionale spreiding van de kantoren van Eggink Maalderink Garantiemakelaars kunnen wij u van een ruim aanbod in diverse regio’s voorzien. Uiteraard bieden wij u aankoopbegeleiding aan, waarmee wij u van verkoop tot aankoop geheel begeleiden naar u dat wenst.Meer informatie
Voor nadere informatie neemt u contact met ons op.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring