Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bekeringweg 14 (Nabij) in Winterswijk Kotten 7107 AM

Bekeringweg 14 (nabij)

7107 AM Winterswijk Kotten
Koopsom € 249.500,- v.o.n.
Verkocht

Omschrijving

In het buitengebied van de gemeente Winterswijk, buurtschap Kotten, worden aan de oostzijde van de Bekeringweg twee grootschalige bouwkavels ontwikkeld.

Het plan
De ontwikkelingslocatie heeft een totale oppervlakte van ruim 1,8 hectare. Ter plaatse worden twee erven tot ontwikkeling gebracht, waarbij op één erf een vrijstaand woonhuis of een twee-onder-één kap woning...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

In het buitengebied van de gemeente Winterswijk, buurtschap Kotten, worden aan de oostzijde van de Bekeringweg twee grootschalige bouwkavels ontwikkeld.

Het plan
De ontwikkelingslocatie heeft een totale oppervlakte van ruim 1,8 hectare. Ter plaatse worden twee erven tot ontwikkeling gebracht, waarbij op één erf een vrijstaand woonhuis of een twee-onder-één kap woning gerealiseerd mag worden, op het andere erf een vrijstaand woonhuis. Voor kavel 1 geldt het volgende: In geval van de vrijstaande woning dient de bebouwing te voldoen aan de volgende maximum maten:
- Inhoud maximaal 750 m³
- Goothoogte maximaal 6 meter
- Nokhoogte maximaal 10 meter
- Oppervlakte bijgebouw maximaal 250 m²

Indien door koper gekozen wordt voor een twee-onder-één kap woning dan dient de bebouwing te voldoen aan de volgende maximum maten:
- Inhoud bouwvolume per woning minimaal 400 m³ en maximaal 750 m³
- Goothoogte maximaal 6 meter
- Nokhoogte maximaal 10 meter
- Oppervlakte bijgebouwen maximaal 125 m² per woning

Voor kavel 2 gelden de volgende maten
- Inhoud maximaal 750 m3
- Goothoogte maximaal 6 meter
- Nokhoogte maximaal 10 meter
- Oppervlakte bijgebouw maximaal 200 m2

De kavels
Er worden twee kavels aangeboden met een gezamenlijk erf-karakter. Kavel 1 heeft een oppervlakte van circa 11.000 m². Dit is tevens de kavel waarbij de optie bestaat voor een twee-onder-één kap woning. Kavel 2 heeft een oppervlakte van circa 7.000 m². Voor het geheel geldt een verspringende rooilijn voor het behoud van een landelijk karakter, minimaal 10 meter van de weg te bebouwen, schuren achter-, of naast het woongebouw en alles compact te situeren.

De omgeving / historie
De omgeving wordt gekenmerkt door grote kavels, lineaire structuren en relatief moderne bebouwing. Dit is een gevolg van late ontginning in de loop van de 20e eeuw ten behoeve van een kortstondige bosbouwperiode. Ten zuiden van het perceel bevindt zich nog een bosperceeltje, wat een restant is van de grootschalige bosbouwperiode. Later is het perceel agrarisch gebruikt, waarna onlangs alle agrarische opstallen zijn gesloopt en verwijderd.

Landschappelijke inpassing
Het doel van de landschappelijke inpassing is het handhaven, herstellen en versterken van beplantingsstructuren en houtwallen, met eventuele aanleg van lanen. Dit geheel heeft dan ook een cultuurhistorisch karakter. Het plan omvat dan ook in hoofdzaak het herstellen van eikenlanen, handhaven en uitbreiden boomgaard met een variatie aan fruitbomen, versterken houtwal, stuwwal en/of afschermingsbosjes.


Koopsom
Kavel 1: € 299.500,-- v.o.n.
Kavel 2: € 249.500,-- v.o.n.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 249.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, beschutte ligging, open ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 18000 m² Kadasteroppervlakte 18115 m² Kadastrale gegevens Gemeente Winterswijk Sectie D Perceelnummer 9193 Oppervlakte 5690 m² Kadastrale gegevens Gemeente Winterswijk Sectie D Perceelnummer 9608 Oppervlakte 210 m² Kadastrale gegevens Gemeente Winterswijk Sectie D Perceelnummer 9609 Oppervlakte 1005 m² Kadastrale gegevens Gemeente Winterswijk Sectie D Perceelnummer 9946 Oppervlakte 11210 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Neem contact met ons op

Vul hier uw contactgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.