Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Zutphen-Emmerikseweg 1 -3 in Toldijk 7227 DE

Zutphen-Emmerikseweg 1 -3

7227 DE Toldijk
Vraagprijs € 545.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Unieke woonboerderij bestemd voor twee woningen, uitermate geschikt voor hobbymatige agrarische activiteiten. Hierbij valt te denken aan het hobbymatig houden van (jong)vee, vleesvee of anderszins. De reeds aanwezige opstallen zijn daarvoor in volle omvang bruikbaar.

Algemene omschrijving:
Het object is een voormalig melkveebedrijf op zichtlocatie. De locatie, nu bestemd als...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1935 Woonoppervlakte 195 m² Aantal kamers 8
Lees meer

Omschrijving

Unieke woonboerderij bestemd voor twee woningen, uitermate geschikt voor hobbymatige agrarische activiteiten. Hierbij valt te denken aan het hobbymatig houden van (jong)vee, vleesvee of anderszins. De reeds aanwezige opstallen zijn daarvoor in volle omvang bruikbaar.

Algemene omschrijving:
Het object is een voormalig melkveebedrijf op zichtlocatie. De locatie, nu bestemd als “wonen”, bestaat uit een dubbele woning met achterhuis/deel en meerdere opstallen, welke voorheen dienstbaar waren aan het melkveebedrijf. Momenteel kunnen alle opstallen nog functioneel gebruikt worden voor hobbymatige agrarische activiteiten of wellicht een specifiek gebruik welke voor de nieuwe eigenaar gewenst zou kunnen zijn. Het geheel wordt aangeboden op een perceel van 1.10 hectare. Er is een mogelijkheid om meer grond bij te kopen tot 2.23.90 hectare.

Gebouwen:
a) Woonhuis
Het woonhuis is traditioneel gebouwd in 1932 bestaande uit een zeer karakteristiek voorhuis met achterhuis (deel) en een aangebouwde 2e woongedeelte uit 1954. De goed onderhouden woning is gebouwd met spouwmuren waarbij de kozijnen deels zijn voorzien van isolerende beglazing. De met pannen gedekte zadeldakconstructie is beschoten, deels met asbest. Het geheel is aangesloten op gas, water, elektra en riool. Het grondwater is van goede kwaliteit, geschikt voor eigen gebruik. De totale inhoud van beide woongedeelten exclusief achterhuis is circa 835 m³.

Indeling woning I (inhoud circa 545 m³)
Begane grond: entree/hal, ruime woonkamer met openhaard, eetkeuken, portaal naar het achterhuis, kantoorkamer, een aangebouwde schuur met toilet.
1e verdieping: overloop, 4 ruime slaapkamers en een vernieuwde badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel.
De zolder is middels vlizotrap bereikbaar.

Indeling woning II (inhoud circa 290 m³)
Begane grond: entree/hal, woonkamer, eetkamer, portaal met douche en separate toiletruimte, slaapkamer en bergruimte. 1e verdieping: overloop met slaapkamer.

b) Achterhuis/deel
De deel is deels in gebruik als grupstal voor de huisvesting van 12 stuks jongvee en deels in gebruik als bergruimte. Onder de zadeldak-constructie is een grote hooizolder aanwezig. De oppervlakte van het achterhuis/deel is circa 180 m².

c) Aangebouwde bedrijfsgebouwen
Bestaande uit een portaal, ingedeeld met toilet, berging met hydrofoor, spoelplaats en een doorgang naar de schuur met zadeldak-constructie. Deze schuur wordt gebruikt voor de huisvesting van enkele kalveren en een paard. De oppervlakte van het portaal is circa 32 m² en de oppervlakte van de schuur is circa 110 m².

d) Kapschuur/werkplaats met garage
Schuur, voornamelijk met houten gevels opgetrokken bestaande uit een kapschuurgedeelte (oppervlakte ± 70 m², 3 compartimenten), een werkplaatsgedeelte (oppervlakte ± 40 m²), een garagegedeelte (oppervlakte ± 35 m²) en een bergruimte (oppervlakte ± 70 m²).

e) Voormalige ligboxenstal
Gebouwd in 1978, met spouwmuren opgetrokken, stalen spanten met gordingenkap en is met abc-golfplaten gedekt. De stalinventaris is momenteel grotendeels verwijderd. De stal heeft een totale oppervlakte van ruim 25 x 32 meter (800 m²).

f) Jongveestal
De jongveestal is gebouwd in 1999 en is met steensmuren opgetrokken, voorzien van stalen spanten met gordingkap en met asbestvrije golfplaten gedekt. De kopgevels zijn met damwand bekleed. De stal bood plaats aan 58 stuks jongvee en 18 stuks kalveren in 3 strooistal hokken. De afmeting is circa 15,25 x 32,20 meter (510 m²).

g) Werktuigenberging
De werktuigenberging is gebouwd in 1999, heeft een totale oppervlakte van circa 260 m² (20 x 13 meter) en is met stalen spanten opgetrokken, de gevels zijn met damwand bekleed en de kap is met asbestvrije golfplaten gedekt.

h) Overig
- Twee sleufsilo’s;
- De totale mestcapaciteit op het bedrijf is circa 1.600 m³ in diverse
mestkelders.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 545.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning woonboerderij Type woning vrijstaande woning Bouwjaar 1935 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, aan drukke weg, vrij uitzicht, open ligging en buiten bebouwde kom Indeling Woonoppervlakte 195 m² Perceeloppervlakte 11000 m² Overige inpandige ruimte 61 m² Inhoud 835 m³ Aantal kamers 8 Aantal slaapkamers 7 Aantal woonlagen 4 woonlagen Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Verwarming C.V.-Ketel, Open haard C.V.-Ketel HR combi (Gas Combiketel uit 1997, Eigendom) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Kwaliteit tuin normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra, Voorzien van water Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 1 auto(s). Totaal aantal 1 Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Dubbele bewoning aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Agrarisch/wonen Huidige bestemming Agrarisch Voorzieningen Voorzieningen Satellietschotel, Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente Steenderen Sectie R Perceelnummer 177 Oppervlakte 11000 m²

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Neem contact met ons op

Vul hier uw contactgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.