Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Doetinchemseweg 29 in Loerbeek 7036 AE

Doetinchemseweg 29

7036 AE Loerbeek
Vraagprijs € 395.000,- k.k.
Verkocht o.v.

Omschrijving

Let op! Bieden vanaf prijs

Op een prachtige locatie met vrij uitzicht op de "Montferlandse heuvel” en op 5 minuten rijden van de A18 ligt een vrij gelegen woonboerderij met diverse bedrijfsopstallen dat met name is ingericht ten behoeve van de paardenhouderij. Het object wordt u aangeboden op ± 9.000 m2.

De woonboerderij is rond 1900 gebouwd, waarna verbouwd en...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1900 Woonoppervlakte 197 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Let op! Bieden vanaf prijs

Op een prachtige locatie met vrij uitzicht op de "Montferlandse heuvel” en op 5 minuten rijden van de A18 ligt een vrij gelegen woonboerderij met diverse bedrijfsopstallen dat met name is ingericht ten behoeve van de paardenhouderij. Het object wordt u aangeboden op ± 9.000 m2.

De woonboerderij is rond 1900 gebouwd, waarna verbouwd en gemoderniseerd. Het achterhuis dat voorheen ten behoeve van de veehouderij in gebruik was, is op de begane grond geheel verbouwd en aan de woning betrokken. Boven het achterhuis is nog de originele hooizolder. 

Het voorhuis van de woonboerderij is met spouwmuren opgetrokken en het achterhuis met steensmuren. De kap is alleen op het voorhuis met asbestcementplaten beschoten, licht geïsoleerd en geheel met pannen gedekt. 

De woning is aangesloten op gas, water, elektra en riool. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping is centrale verwarming, waarvan de HR-combiketel (Atag Blauwe Engel) uit 2001. 

De gehele woonboerderij is voorzien van houten kozijnen met grotendeels enkel glas. 

Indeling begane grond:
Vanuit het achterhuis heeft u toegang tot de hal waaraan de woonkamer met doorloop naar de slaapkamer en de opkamer. De hal geeft tevens toegang tot de woonkeuken, kelder, bijkeuken met doorloop naar de serre en trap naar de eerste verdieping. 
Vanuit de slaapkamer/bijkeuken is toegang tot de serre. Van hieruit heeft u prachtig uitzicht op de Montferlandse heuvel. 

Indeling eerste verdieping:
De vaste trap in de hal geeft toegang tot een ruime overloop waaraan drie slaapkamer met diverse inbouwkasten. De brandmuur scheid het voorhuis met slaapkamers van het achterhuis waar een geheel niet verbouwde hooizolder.

Achterhuis:
De voormalige deel is gevloerd met plavuizen. De ruimte biedt toegang tot het toilet. Aansluitend de geheel betegelde badkamer met douche, bad en wastafel. De voormalige doucheruimte is nu in gebruik als ruimte voor wasgelegenheid. Via deze interne hal is toegang naar de berging met aansluitend een fietsenhok en een afzonderlijke berging. De mestkelders die tevens een stukje buiten de buitengevel ligt, zijn nog aanwezig. 

Werktuigenberging/schuur:
De werktuigberging met achtergelegen schuur is in 1985 gebouwd. De werktuigberging is met houten gebinten opgetrokken, waarop de gordingkap met asbestcement golfplaten is gedekt. De gevels zijn met metalen damwandprofielplaten bekleed. De vloer bestaat uit zand. 
De totale afmetingen bedragen 20m x 13m. De werktuigberging heeft 5 spantvakken van 4 meter breed en 8 meter diep. Hiervan is 1 spant vak afsluitbaar. De achterzijde van de werktuigberging heeft een afmeting van 20 meter breed en 5 meter diep. Deze deels geïsoleerde ruimte fungeert als berging en nachtverblijf voor vogels met aan de buitenzijde de volière. Aansluitend de berging is een toilet aangesloten op een mestkelder.

Paardenschuur:
Op het erf staat een voormalige “Hollandse” stal waar voorheen de melkkoeien stonden. Deze schuur is in de jaren ’60 gebouwd en in 1979 met 12 meter verlengd. De gevels bestaan uit spouwmuren, waarop de kap met houten en stalen spantwerk, gedeeltelijk geïsoleerd en met asbestcement golfplaten gedekt. 
De afmetingen van deze schuur bedraagt 10,15m x 28,5m. 

In 2002 is deze schuur omgebouwd tot paardenschuur met 13 paardenboxen, wasplaats, opslagruimte, werkplaats en zadelkamer. De mestkelders zitten nog onder de paardenboxen. 

Tuinhuis met aangebouwde serre: 
In 2001 is een tuinhuis gebouwd dat met hout is opgetrokken en met pannen gedekt. Aansluitend de voorzijde is een verblijfsruimte met mogelijkheden voor tuinmeubilair. Deze aanbouw is tevens met hout opgetrokken en de kap met dezelfde daklijn als het tuinhuisje met pannen gedekt. 
Naast het tuinhuis is een serre aangebouwd bestaande uit grotendeels glazen gevels en waarop de kap met bitumen is gedekt. De afmetingen van het tuinhuis met aanbouw bedragen 4,30m x 9,20m. 32 m3. De afmetingen van de serre bedragen 3,5m x 3m. Het tuinhuis is voorzien van keukenblokje met koelkast, vaatwasser en houtkachel. Hiermee is het een comfortabel buitenverblijf.

Rijbak:
Achter op het erf ligt een met hout omheinde rijbak voorzien van lichtmasten. De bodem betreft een eenvoudige zandbodem dat goed waterdoorlatend is. De afmetingen bedragen ± 40m x ±20m.

Berging:
Deze berging is met steen opgestrokken waarop de kap met pannen gedekt. Deze eenvoudige opstal fungeert als berging. Afmetingen bedragen 6m x 3m. 

Erf:
De erfverharding bestaat uit beton en betonklinkers. 

Mestopstalplaats:
De voormalige kuilvoersilo fungeert nu als opslag van paardenmest. De betonvloer met gemetselde keerwanden heeft een afmeting van 35m x 6m. 

Aanhorige grond:
Aanhorig het object ligt een weiland dat in gebruik is ten behoeve van de paardenhouderij. De eigenwaterinstallatie op het erf kan ervoor zorgen dat de percelen kunstmatig beregent kunnen worden.

Bestemming:
Het object is conform het vigerende bestemmingplan gelegen in een agrarisch gebied en heeft de bestemming “enkelbestemming wonen”.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 395.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Woonboerderij Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1900 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 197 m² Perceeloppervlakte 9000 m² Gebouwgebonden buitenruimte 33 m² Overige inpandige ruimte 118 m² Externe bergruimte 56 m² Inhoud 1146 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een kelder Energie Isolatie Dakisolatie Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Atag Blauwe Engel (Gas Combiketel uit 2001) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra en voorzien van water Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Matig tot redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Bergh Sectie L Perceelnummer 741 Oppervlakte 9000 m²

Plattegronden

Doetinchemseweg 29 in Loerbeek 7036 AE Doetinchemseweg 29 in Loerbeek 7036 AE Doetinchemseweg 29 in Loerbeek 7036 AE Doetinchemseweg 29 in Loerbeek 7036 AE Doetinchemseweg 29 in Loerbeek 7036 AE

360° Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Neem contact met ons op

Vul hier uw contactgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring