Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
H. Remmelinkweg 7 in Drempt 6996 DH

H. Remmelinkweg 7

6996 DH Drempt
Vraagprijs € 499.000,- k.k.
Verkocht o.v.

Omschrijving

In de Achterhoek wordt u te koop aangeboden een woonobject met diverse ruime functionele opstallen . Het is op een rustige locatie gelegen en biedt vrij uitzicht over de landerijen. De ontsluiting is goed en op 8 kilometer van de A348. Vanwege de agrarische bestemming is de locatie met in totaal 1.15 hectare bedrijfsmatig te gebruiken.

Het woonhuis is gebouwd in 1959, waarna in 1998...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1959 Woonoppervlakte 141 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

In de Achterhoek wordt u te koop aangeboden een woonobject met diverse ruime functionele opstallen . Het is op een rustige locatie gelegen en biedt vrij uitzicht over de landerijen. De ontsluiting is goed en op 8 kilometer van de A348. Vanwege de agrarische bestemming is de locatie met in totaal 1.15 hectare bedrijfsmatig te gebruiken.

Het woonhuis is gebouwd in 1959, waarna in 1998 geheel verbouwd en gemoderniseerd. De gevels zijn met spouwmuren opgetrokken, waarin de houten kozijnen met dubbel glas zijn voorzien. De kap is met asbestcementplaten beschoten en met pannen gedekt. De combiketel heeft aansluitingen op de radiatoren op zowel de beneden, als bovenverdieping. Tevens is vloerverwarming aanwezig.

Indeling:
Hal met toegang tot toilet, woonkeuken en trap naar de eerste verdieping. De woonkeuken heeft toegang tot de functionele kelder. Aansluitende de woonkamer met mooi uitzicht op de omgeving.
Via de overkapping aan de zijgevel is toegang tot de hal met aansluitend de woonkeuken, kantoor, berging en slaapkamer met aansluitend de badkamer.

Indeling eerste verdieping:
De vaste trap in de hal geeft toegang tot de overloop met vier slaapkamers, waarvan een toegang tot de plat dak van de aanbouw. Tevens is er een douche.

Via de vlizotrap is de bergzolder toegankelijk.

Werkplaats / berging / dierenverblijf:
Het bedrijfsgebouw is in fases gebouwd. In 1992 is het dierenverblijf aan gebouwd, waarna in 2000 voor het laatst verbouwd en gemoderniseerd.
In 2012 is de kap vervangen en is de gevel van het dierenverblijf vervangen door kunststof panelen en schuifdeuren met kunststof panelen.

Het gebouw is met spouwmuren opgetrokken, betonvloeren en de kap is met geïsoleerde metalen damwandprofielplaten gedekt. Het dierenverblijf is onderkelderd.

Indeling:
Ruime garage met twee garagedeuren, wasruimte met aansluitend een berging, ruime werkplaats met een afgesloten ruimte voor de eigen waterinstallatie.
Afzonderlijke toegang tot de berging met 3 paardenstallen en een schapenstal.

De afmetingen van deze opstal bedragen 22,35m x 14,32m. 130 m2 is ingericht als dierenverblijf.

Caravanschuur:
Deze voormalige varkensschuur is gebouwd in 1986. In 1998 is de inrichting geheel gestript in verbouwd voor stalling van voornamelijk caravans. Vanwege de vrije overspannen ruimte een ideaal bergingsgebouw.
De gevels zijn opgetrokken met spouwmuren en op de stalen spanten rust de geïsoleerde gordingkap die met asbestcement golfplaten is gedekt. Onder de gevlinderde betonvloer is de mestkelder aanwezig.
De afmetingen van de voormalige varkensschuur bedragen 34,04m x 18,86m.

Rundveestal:
De 2+1 rijige ligboxenstal is gebouwd in 1978 waarvan de gevels zijn opgetrokken met spouwmuren en op de stalen spanten rust de gordingkap die met asbestcement golfplaten is gedekt. Onder de aanwezige betonroosters zijn mestkelders aanwezig. De stal is niet meer voor dierhuisvesting ingericht en fungeert als opslagruimte.
De afmetingen van de voormalige melkveestal bedragen 32,14m x 20,54m.

Voorzieningen:
De locatie is ruim voorzien van erfverharding bestaande uit betonklinkers en beton. Onder de toegangsweg is gebroken puin aangebracht, waardoor zwaar vrachtverkeer geen schade aan de weg toebrengt.

Nutsvoorzieningen:
Het bedrijfscomplex is aangesloten op gas, water elektra, riool en glasvezel.

Bestemming:
Het object is conform het vigerende bestemmingplan gelegen in een agrarisch gebied en heeft de bestemming “enkelbestemming agrarisch”.

Zakelijke rechten:
Op de percelen rusten geen zakelijke rechten.

Zakelijke lasten:
Naast de gebruikelijke waterschapslasten rusten er geen lasten op de percelen.

Jachtrecht:
Op de onroerende zaak rust geen jachtrecht.

Vraagprijs:
De vraagprijs voor dit object op in totaal 1,15 hectare grond bedraagt
€ 499.000,-- k.k.

Kosten koper:
Alle op de koop vallende kosten komen voor rekening van de koper, hieronder begrepen zijnde notariskosten, inschrijvingen openbare registers en overdrachtsbelasting.

Aanvaarding:
In overleg.

Bezichtiging :
uitsluitend op afspraak, in overleg met verkopend makelaar.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 499.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Bouwjaar 1959 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging en buiten bebouwde kom Indeling Woonoppervlakte 141 m² Perceeloppervlakte 11500 m² Gebouwgebonden buitenruimte 20 m² Overige inpandige ruimte 22 m² Externe bergruimte 1670 m² Inhoud 558 m³ Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een kelder Energie Isolatie Muurisolatie en dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel en vloerverwarming gedeeltelijk C.V.-Ketel Gas Combiketel uit 2006, Eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 2 auto's Isolatie Dakisolatie Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Agrarisch Kadastrale gegevens Gemeente Keppel Sectie I Perceelnummer 1638 Oppervlakte 9955 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Keppel Sectie I Perceelnummer 1639 Oppervlakte 1545 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Plattegronden

H. Remmelinkweg 7 in Drempt 6996 DH H. Remmelinkweg 7 in Drempt 6996 DH H. Remmelinkweg 7 in Drempt 6996 DH H. Remmelinkweg 7 in Drempt 6996 DH H. Remmelinkweg 7 in Drempt 6996 DH H. Remmelinkweg 7 in Drempt 6996 DH H. Remmelinkweg 7 in Drempt 6996 DH H. Remmelinkweg 7 in Drempt 6996 DH

360° Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Neem contact met ons op

Vul hier uw contactgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.