Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Steegseweg 28 in Beek 7037 CM

Steegseweg 28

7037 CM Beek
Vraagprijs € 495.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

LET OP !!! VANAF PRIJS € 495.000,-- k.k.

Aan een rustige landweg in het buitengebied van Beek (gemeente Montferland), wordt u op een prachtige locatie te koop aangeboden, een woning met een vrijstaande functionele schuur en dit alles gelegen op in totaal 20.135 m2.
De woonlocatie is gunstig gelegen ten aanzien van voorzieningen, waaronder een supermarkt, basisschool,...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1963 Woonoppervlakte 91 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

LET OP !!! VANAF PRIJS € 495.000,-- k.k.

Aan een rustige landweg in het buitengebied van Beek (gemeente Montferland), wordt u op een prachtige locatie te koop aangeboden, een woning met een vrijstaande functionele schuur en dit alles gelegen op in totaal 20.135 m2.
De woonlocatie is gunstig gelegen ten aanzien van voorzieningen, waaronder een supermarkt, basisschool, dokterspraktijk, tandartspraktijk en enkele restaurants, op een afstand van maar 1,5 kilometer van het dorp.
Voor de ontsluiting op de snelwegen is het ook zeer gunstig, doordat je met ongeveer 5 minuten op de snelwegen A3/A12 of de A18 bent.

Het is een ideaal object voor het houden van paarden, kleinvee en de mogelijkheden voor hobbymatig gebruik van de omliggende grond, en ligt op een schitterende locatie aan de rand van het bos en nabij het natuurgebied “Montferland” met vrij uitzicht over de landerijen en op zichtafstand van het dorp Beek.
De woning is gelegen midden op het perceel met een goede ontsluiting op de rustige landweg.

Woning:
Het goed onderhouden woonhuis met schuur is gebouwd in 1963. De begane grond is deels voorzien van houten vloeren en de verdiepingsvloer bestaat uit beton. De gevels zijn met holle spouwmuren opgetrokken, waarin de houten kozijnen deels met dubbel glas en elektrische rolluiken zijn voorzien. De kap is beschoten en met pannen gedekt. De jaarlijks onderhouden cv-ketel in de bijkeuken heeft aansluitingen op de radiatoren van de benedenverdieping. De geiser in de woonkeuken heeft aansluiting op alle warmwaterbronnen. De woning is aangesloten op gas, water, elektra en riool. Het glasvezel ligt tot aan de oprit van het object.
Indeling begane grond:
Achter de voordeur begeeft zich de hal waarin de trap zich bevindt naar de eerste verdieping en waar toegang is tot de functionele kelder, woonkamer met een schouw welke is aangesloten op het schoorsteenkanaal, en de woonkeuken. Via de keuken is doorgang naar de berging/bijkeuken waaraan zich tevens het toilet bevindt. Boven deze ruimte bevindt zich een bergzoldertje.
Indeling eerste verdieping:
Aan de overloop bevinden zich drie slaapkamers, een douche en een ruime inbouwkast. Boven deze ruimtes bevindt zich een bergzoldertje.

Schuur:
De schuur is gebouwd in 1963. De gevels zijn met holle spouwmuren opgetrokken. De betonvloer in de dierenverblijven waarin een giergoot zit, is aangesloten op de gierkelder naast de schuur. Boven de houten verdiepingszolder is de sporenkap met pannen gedekt.
De afmetingen van deze schuur zijn 11,60m x 8,63m. De aanbouw aan deze schuur is tevens met steen opgetrokken en waarop de met “Dupanel” geïsoleerde kap met golfplaten gedekt. De afmetingen van deze aanbouw zijn 4,77m x 8,63m.
De inrichting voor het houden van varkens en rundvee is nog grotendeels in takt.
Indeling:
Inpandig een afzonderlijke berging. De overige ruimte heeft een centrale voergang richting de aanbouw waar tevens een voergang langs de achtergevel loopt. Aan deze voergangen zijn de groepshokken afgescheiden met gemetselde muren.

Voorzieningen:
De locatie is voorzien van semi-verharding.

Nutsvoorzieningen:
De locatie is aangesloten op gas, water, elektra, riool en glasvezel.

Bestemming:
Het object is conform het vigerende bestemmingsplan gelegen in een agrarisch gebied en heeft de bestemming “wonen”.

Zakelijke rechten:
Op de percelen rusten geen zakelijke rechten.

Zakelijke lasten:
Naast de gebruikelijke waterschapslasten, herinrichtingsrente en onroerend zaakbelastingen, rusten er geen lasten op de percelen.
De waterschapslasten bedragen € 53,84 per hectare in 2019.
De herinrichtingsrente bedraagt in totaal € 33,48, waar in 2020 de laatste aanslag wordt opgelegd.

Jachtrecht:
Op de onroerende zaak rust géén jachtrecht.

Vraagprijs:
De vanaf prijs voor dit object op in totaal 20.135 m2 grond bedraagt € 495.000,-- k.k.

Kosten koper:
Alle op de koop vallende kosten komen voor rekening van de koper, hieronder begrepen zijnde notariskosten, inschrijvingen openbare registers en overdrachtsbelasting.

Bezichtiging:
Uitsluitend op afspraak, in overleg met verkopend makelaar.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 495.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1963 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 91 m² Perceeloppervlakte 20135 m² Externe bergruimte 207 m² Inhoud 392 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een kelder Energie Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater Geiser eigendom Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Gasketel, Eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra en voorzien van water Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Rolluiken, Glasvezel kabel Kadastrale gegevens Gemeente Bergh Sectie K Perceelnummer 254 Oppervlakte 20135 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Neem contact met ons op

Vul hier uw contactgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring