Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Schoneveldsdijk 18 in Barchem 7244 RG

Schoneveldsdijk 18

7244 RG Barchem
Vraagprijs € 299.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

In het buitengebied van Barchem wordt te koop aangeboden een woning bestaande uit twee wooneenheden met diverse bedrijfsopstallen op 5.000 m² grond. Er is een optie om meer grond bij te kopen.
Het object is zowel hobbymatig als bedrijfsmatig te gebruiken.

De ruime woning van ± 1.260 m³ bestaat uit twee wooneenheden met een afzonderlijke toegang en met een tussendeur...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1957 Woonoppervlakte 217 m² Aantal kamers 8
Lees meer

Omschrijving

In het buitengebied van Barchem wordt te koop aangeboden een woning bestaande uit twee wooneenheden met diverse bedrijfsopstallen op 5.000 m² grond. Er is een optie om meer grond bij te kopen.
Het object is zowel hobbymatig als bedrijfsmatig te gebruiken.

De ruime woning van ± 1.260 m³ bestaat uit twee wooneenheden met een afzonderlijke toegang en met een tussendeur gescheiden.

In 1957 is het voorhuis gebouwd aan de oorspronkelijke boerderij uit omstreeks 1900. In 1992 is er 6 meter aangebouwd. Het achterhuis is oorspronkelijk gebouwd in 1900 en nadien verbouwd tot functioneel gebruik voor berging en dierhuisvesting.

Het voorhuis van de boerderij is met spouwmuren opgetrokken en het achterhuis met steensmuren. De kap is alleen op het voorhuis met asbestcementplaten beschoten en geheel met pannen gedekt.

Indeling:
Vanuit de hal is toegang tot de bijkeuken met een douche en toilet. Aansluitend een portaal dat toegang geeft tot het achterhuis. De hal geeft tevens toegang tot de woonkeuken met een doorloop naar de woonkamer.

De tweede wooneenheid bestaat uit een keukentje, halletje met voordeur, kelder, slaapkamer en een woonkamer.

De eerste verdieping is recent geheel verbouwd en bestaat uit een ruime overloop met drie slaapkamers en een badkamer met bad, douche, toilet en badkamermeubel.

De woning heeft een zelfstandige aansluiting voor gas, water, elektra en is tevens aangesloten op het openbaar riool.
De woning wordt zowel op de begane grond als op de verdiepingsvloer verwarmd middels een centrale verwarming.
De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.

Achterhuis:
Het achterhuis is van oorsprong rond 1900 gebouwd. De gevels zijn met steens muren opgetrokken en de niet-geïsoleerde en beschoten kap is met pannen gedekt. Het originele gebintwerk is nog deels in takt.

Paardenschuur:
De schuur is gebouwd in de jaren ’80 en is met spouwmuren opgetrokken.
Op de houten spantconstructie is de kap met asbestcementvrije golfplaten gedekt. Inpandig is de melkstal en het tanklokaal niet meer in gebruik. Een afzonderlijke ruimte is voorzien van 3 paardenboxen. De afmetingen van deze schuur bedragen 13m x 11,8m.

Jongveeschuur:
De jongveeschuur is met halfsteensmuren en hout op stenen voet opgetrokken, waarvan de oorsprong dateert rond 1900. Nadien zijn de gevels deels met damwandplaten bekleed. Op de houten spantconstructie is de kap met pannen gedekt. De afmetingen bedragen
12m x 6m.

In 1985 is er een schuur bij aangebouwd. Deze is met houten spanten opgetrokken waarop de gordingkap met asbestcement golfplaten is gedekt. De gevels zijn met damwandprofielen platen bekleed.
In beide schuren kunnen 24 stuks rundvee worden gehuisvest . De afmetingen bedragen 11,3m x 13m.

Werktuigberging:
In 2013 is een eenvoudig maar functionele werktuigberging gebouwd. De berging is met stalen spanten opgetrokken, waarop de gordingkap met asbestcementvrije golfplaten is gedekt. De gevels zijn met damwandprofielplaten bekleed en de vloer bestaat uit semi-verharding.
De afmetingen van deze schuur bedragen 11,3m x 10,5m.

Rundveestal:
Op het erf staat een rundveestal gebouwd in 1992. De stal is met spouwmuren en stalen spanten opgetrokken, waarop de gordingkap met asbestcementvrije golfplaten is gedekt. De afmetingen bedragen 17m x 17m. De stal is voorzien van een zelfsluitend voerhek, zwevende boxen en biedt plaats aan 40 stuks rundvee.

Voorzieningen erf:
- erfverharding bestaat uit betonklinkers.
- sleufsilo met betonnen keerelementen en een kuilvoerplaat
- vaste mestopslag
- mestbassin met een inhoud van 300 m³

Aanhorige grond:
Aanhorig het object dat wordt aangeboden op 5.000 m², is als optie meer grond bij te kopen. Het maakt het object uitermate geschikt om het hobbymatig dan wel kleinschalig bedrijfsmatig te gebruiken in combinatie met de gebouwen. Naast het houden van dieren, kan ook worden gedacht aan recreatieve doeleinden.

Bestemming:
Het object is conform het vigerende bestemmingplan gelegen in een agrarisch gebied en heeft de bestemming “agrarisch”.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 299.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning woonboerderij Type woning vrijstaande woning Bouwjaar 1957 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 217 m² Perceeloppervlakte 5000 m² Overige inpandige ruimte 126 m² Inhoud 1263 m³ Aantal kamers 8 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen en een kelder Energie Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin tuin rondom Parkeergelegenheid Garage Garage mogelijk Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Wonen Huidige bestemming Agrarisch Kadastrale gegevens Gemeente Lochem Sectie H Perceelnummer 304 Oppervlakte 600 m² Kadastrale gegevens Gemeente Lochem Sectie H Perceelnummer 305 Oppervlakte 4400 m²

Video's

Plattegronden

Schoneveldsdijk 18 in Barchem 7244 RG Schoneveldsdijk 18 in Barchem 7244 RG Schoneveldsdijk 18 in Barchem 7244 RG

360° Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen naar uw kennissenkring!
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Neem contact met ons op

Vul hier uw contactgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.