Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Lage Scheiddijk 7 A in Ruurlo 7261 RL

Lage Scheiddijk 7 a

7261 RL Ruurlo, NL
Prijs op aanvraag Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Melkveebedrijf voor 120 stuks melkvee gelegen op ca. 44 hectare erf en landbouwgrond. Het is mogelijk om meer landbouwgrond bij te kopen. Het erf bestaat uit een ruime bedrijfswoning, ligboxenstal met 120 grootvee boxen, melkstal (2x10 stands melkstal), tanklokaal met koeltank (13.000 kg), eenlingboxen voor kalveren, goed geïsoleerde werkplaats met afkalfstalling ernaast en opslagruimte, ruime...
Lees meer

Kenmerken

Hoofdtype(n) Melkveehouderij Perceeloppervlakte 44 ha 08 a 96 ca
Lees meer

Omschrijving

Melkveebedrijf voor 120 stuks melkvee gelegen op ca. 44 hectare erf en landbouwgrond. Het is mogelijk om meer landbouwgrond bij te kopen. Het erf bestaat uit een ruime bedrijfswoning, ligboxenstal met 120 grootvee boxen, melkstal (2x10 stands melkstal), tanklokaal met koeltank (13.000 kg), eenlingboxen voor kalveren, goed geïsoleerde werkplaats met afkalfstalling ernaast en opslagruimte, ruime werktuigenberging, ondergrondse mestopslag met ruime kuilverharding.

Woonhuis:
Het woonhuis is gebouwd in 1984. Er is centrale verwarming aanwezig met vloerverwarming gekoppeld aan de warmteterugwinningsinstallatie via de melktank en voorraadboiler. De woning heeft gedeeltelijk dubbele beglazing en spouwisolatie.

Indeling
Begane grond: hal, kelder, woonkeuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer met ligbad en toilet, gang, toilet, bijkeuken, ruime garage/berging met zolder.

Eerste verdieping: overloop, toilet, vier slaapkamers, badkamer met ligbad.

Tweede verdieping: zolder (bereikbaar met vaste trap).

Ligboxenstal:
De ligboxenstal is gebouwd in 1984 en is daarna gerenoveerd, waarbij een nieuwe melkstal 2 x 10 stands "Bouwmatic" is gerealiseerd. De ligboxenstal heeft een afmeting van 25,5 x 49 meter. De stal is voorzien van 120 grootvee ligboxen. Er is een melkkoeltank aanwezig van 13.000 kg. Het voerhek is geheel vernieuwd en verplaatst. In 2018 zijn er twee grote ventilatoren boven de voergang geplaatst.

Werktuigenberging:
De werktuigenberging is gebouwd in 2018 en heeft een afmeting van 35 x 12 meter. Het heeft stalen spantwerk met damwandplaten op het dak (golfprofiel).

Werkplaats en stro opslag:
Deze werkplaats is gebouwd in 1984 en heeft een afmeting van 22 x 12 meter. De stro opslag is aan de voorzijde open. De voorzijde van de werkplaats heeft deuren.

Overige voorzieningen:
- mestkelder onder voeropslag (568 m³, afmeting sleufsilo 35 x 9 meter)
- 3 kuilvoerplaten (65 meter lang en 10 meter breed)
- kuilvoerplaat (36 meter lang en 9 meter breed)
- kuilvoerplaat (28 meter en 7 meter breed)
- 2 kuilvoerplaten (35 meter lang)
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Melkveehouderij Aantal ligboxen 120 Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 44 ha 08 a 96 ca

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Neem contact met ons op

Vul hier uw contactgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.