Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Tulenstraat 1 in Breedenbroek 7084 AK

Tulenstraat 1

7084 AK Breedenbroek, NL
Prijs op aanvraag Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Tussen Ulft en Dinxperlo, wordt u te koop aangeboden een agrarisch bedrijf dat bestaat uit een bedrijfswoning met twee wooneenheden en verhuurbaar appartement, diverse bedrijfsgebouwen met voorzieningen. De locatie wordt met in totaal 1.04.04 hectare grond in eigendom aangeboden.

Bedrijfswoning:
De bedrijfswoning is gebouwd in 1923. Nadien is de woning gemoderniseerd en is er...
Lees meer

Kenmerken

Hoofdtype(n) Jongveeopfokbedrijf Perceeloppervlakte 01 ha 04 a 04 ca
Lees meer

Omschrijving

Tussen Ulft en Dinxperlo, wordt u te koop aangeboden een agrarisch bedrijf dat bestaat uit een bedrijfswoning met twee wooneenheden en verhuurbaar appartement, diverse bedrijfsgebouwen met voorzieningen. De locatie wordt met in totaal 1.04.04 hectare grond in eigendom aangeboden.

Bedrijfswoning:
De bedrijfswoning is gebouwd in 1923. Nadien is de woning gemoderniseerd en is er onder andere in 2012 een aanbouw gerealiseerd ter uitbreiding van het tweede woongedeelte, in 2013 op de gehele benedenverdieping vloerverwarming aangelegd, in 2015 inpandig een afzonderlijk verhuurbaar appartement gerealiseerd en in 2016 is een nieuwe badkamer met bijkeuken op de begane grond gemaakt.
De woning is met steensmuren opgetrokken met houten kozijnen die grotendeels voorzien zijn van dubbel glas. De met asbestcement platen beschoten kap is met pannen gedekt. De woning is voorzien van centrale verwarming op de begane grond als op de 1e verdieping, waarbij naast een cv-ketel er een houtkachel is die de woningen geheel voorziet van verwarming. Warmwatervoorziening is middels 3 elektrische boilers en 1 gasboiler.
Aansluitingen zijn er op gas, water, elektra met noodstroomaansluiting en riool.

De bedrijfswoning bestaat uit twee wooneenheden en een verhuurbaar appartement.

Indeling 1e woongedeelte:
Op de begane grond is een hal, toilet, badkamer, bijkeuken met natte cel, woonkeuken met toegang tot de kelder, woonkamer met aansluitend een halletje aan de voordeur.
Op de eerste verdieping is een slaapkamer en toegang tot het appartement.

Indeling 2e woongedeelte:
In 2012 is een geheel geïsoleerde aanbouw met plat dak gerealiseerd waarin de entree, bijkeuken en woonkamer/serre. Vanuit de woonkamer/serre is een doorloop naar de woonkeuken met aansluitend douche en toilet en een doorloop naar de slaapkamer.

Indeling verhuurbaar appartement:
Aan de voorgevel zit een vaste trap die zelfstandige toegang biedt tot het appartement gerealiseerd in 2015. Dit appartement is geheel op de eerste verdieping gelegen. Entree in de woonkamer met open keuken waaraan de douche en toilet en ruime slaapkamer.
Via de woonkamer van het appartement is toegang naar de beloopbare bergzolder middels een “Vlizo”-trap.

Rundveeschuur:
De schuur is gebouwd in 1967. De afmetingen bedragen ± 31m x 15m. Het gebouw is met houten spantwerk en spouwmuren opgetrokken, heeft een niet geïsoleerde sporenkap dat met pannen is gedekt. De voorzijde betreft het voormalig tanklokaal en is in gebruik als sanitaire ruimte ten behoeve van de camping. De overige ruimte is in gebruik als jongveestalling zowel op stro als op betonroosters met drijfmestkelders. Hierop staan verhoogde zwevende strooiselboxen. Aan de voergang staat een zelfsluitend voerhek. In totaal kunnen er ± 55 stuks jongvee worden gehuisvest.

Jongveeveestal:
De jongveestal is in 2006 gebouwd als een 1+2 rijige openfrontstal ten behoeve van het melkvee. De afmetingen bedragen ± 40m x 18m. De stal is met stalen spanten opgetrokken, betonnen gevels met damwand en heeft een gordingkap dat met asbestcementvrije golfplaten is gedekt.
De stal biedt plaats aan 80 stuks jongvee gehouden op een betonroostervoer met verhoogde
R-boxenmelkkoeien. Aan de voergang staat zowel een zelfsluitend voerhek als voerbuizen. Tevens zijn twee krachtvoerautomaten aanwezig.
Inpandig is een geïsoleerde ontvangstruimte/kantoor en de geheel ontmantelde melkstal (2x9 stands).

Werktuigberging/berging:
De berging is oorspronkelijk gebouwd in 1970 als varkensschuur. Inmiddels is de schuur geheel ontmanteld en in gebruik als berging bestaande uit twee ruimten met een aangebouwde overkapping in gebruik als werktuigberging. De afmetingen bedragen ±25m x 19,5m.
De berging is met stalen spanten en halfsteens muren opgetrokken waarop de vrije overspannen gordingkap met asbestcementgolfplaten is gedekt.
De mestkelders zijn nog aanwezig en naast de betonroostervloer bestaat de vloer uit betonklinkers en beton.

Berging / autogarage:
Deze berging is gebouwd voor 1960 en heeft een afmeting van ±9,5m x 7,5m. De berging is deels met traditioneel houten gebintwerk opgetrokken waarop de sporenkap met asbestcement golfplaten is gedekt. De gevels bestaan uit halfsteens- en steensmuren op een betonvloer. De opstal is in gebruik als berging.

Voormalig varkensschuur / berging:
Deze schuur is gebouwd in 1987 als varkensschuur bestaande uit een centrale voergang en twee afdelingen. De met stalen spanten opgetrokken schuur met gemetselde spouwmuren heeft een geïsoleerde vrij overspannen gordingkap met asbestcement-golfplaten gedekt.
De inrichting ten behoeve van de varkenshouderij is geheel ontmanteld en in gebruik als berging.
Voormalig varkensschuur / berging:
Deze schuur in zeer matige staat, is gebouwd voor 1960. De afmetingen bedragen ±31m x 15m. Op de gemetselde muren de houten spantconstructie waarop de geïsoleerde kap met asbestcement-golfplaten gedekt.
De inrichting ten behoeve van de varkenshouderij is geheel ontmanteld en in gebruik als berging.

Voorzieningen:
Op het erf is een mestopslagkelder voor 350 m3 drijfmest. Afmetingen van deze kelder bedragen ±20m x 13 m. Vaste mest wordt opgeslagen op de mestplaat met keerwanden.

Erfverharding bestaat uit beton, betonklinkers en asfalt.

Landbouwgrond:
Bij de bedrijfslocatie wordt alleen aanhorige grond te koop aangeboden deel uitmakende van de totale 1.04.04 hectare waarop alle bedrijfsopstallen staan. De bedrijfslocatie heeft een beregeningsbron.

Vergunningen:
Op 4 januari 2005 is een milieuvergunning afgegeven voor het houden van 75 melkkoeien,
57 stuks jongvee en 664 vleesvarkens.
Op 13 maart 2015 is een NB-vergunning afgegeven voor het houden van 75 melkkoeien, 57 stuks jongvee en 664 vleesvarkens.

Feitelijk wordt er nu alleen jongvee ten behoeve van de melkveehouderij gehouden.

Vigerend bestemmingsplan:
Het object is gelegen in het buitengebied van Breedenbroek. Conform het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied Oude IJsselstreek 2017” heeft de locatie een agrarische bestemming.

Zakelijke rechten:
Er zijn geen zakelijke rechten gevestigd op het object.

Zakelijke lasten:
Naast de gebruikelijke waterschapslasten, rust er geen herinrichtingsrente op het object.
Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Jongveeopfokbedrijf Type onderneming Jongveeopfokbedrijf Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 01 ha 04 a 04 ca Woonruimte Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed

Video's

Plattegronden

Tulenstraat 1 in Breedenbroek 7084 AK Tulenstraat 1 in Breedenbroek 7084 AK Tulenstraat 1 in Breedenbroek 7084 AK Tulenstraat 1 in Breedenbroek 7084 AK

360° Foto's

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Neem contact met ons op

Vul hier uw contactgegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.